Luotettavaa talotekniikkaa

Talotekniikka on yleisnimitys kiinteistön ja siihen liittyvien tilojen teknisten palveluiden, järjestelmien ja laitteiden kokonaisuudelle.

Keskeisen osan talotekniikasta muodostavat LVI-tekniikka (lämmitys-, vesijohto- ja ilmanvaihtotekniikka) ja sähkötekniikka. Rakennuksen teknisiin järjestelmiin liittyvää ohjausautomaatiota kutsutaan rakennusautomaatioksi.

Meillä on ymmärrystä siitä, että talotekniikka on vaativa kokonaisuus. Siksi olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön ja uuden oppimiseen. Koulutamme tiimimme ajan tasalle uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä varmistaaksemme, meiltä saat tehokkaimman ratkaisun.

Tarjoamme sinulle luotettavuutta, ammattitaitoa ja ennen kaikkea huippuluokan palvelua. Valitsemalla meidät talotekniikan kumppaniksesi voit olla varma siitä, että saat parhaan mahdollisen ratkaisun kiinteistöllesi.

Uudiskohteiden talotekniikka

Toteutamme LVIS-uudiskohteita, olipa kyseessä teollisuuden liikekiinteistö, kerrostalo tai rivitalo, meillä on tarvittava osaaminen ja laaja verkosto ammattilaisia varmistamaan projektisi onnistuminen.

Pääsääntöisesti teemme asiakkaan suunnitelmilla lämmitys-, vesi-, ja ilmanvaihtojärjestelmiä käyttövalmiiksi asti. Meillä on lisäksi laaja verkosto osaajia muun muassa LVIS-suunnitteluun ja -automaatioon.

Palvelemme sekä rakennusliikkeitä, että muita alan tekijöitä uudiskohteissa.

Ota yhteyttä, jos tarvitset tehokasta talotekniikan ammattilaista!

Yhteystiedot

Talotekniikan huolto- ja kunnossapito

Haluatko varmistaa kiinteistösi ja laitteidesi optimaalisen toiminnan? Talotekniikan huolto- ja kunnossapitopalvelumme tarjoaa sinulle ennakoivaa huoltoa, joka perustuu sovittuihin huoltosopimuksiin. Palvelumme alkaa kattavalla kartoituksella, jossa arvioimme kiinteistön ja laitteiden nykytilan. Tämän pohjalta määrittelemme halutun toiminnallisen tason.

Voit valita ylläpitävän sopimuksen tai jatkuvan parantamisen sopimuksen, jossa energiatehokkuus paranee yhteisesti sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Huoltosopimuksella saat kokonaisvaltaista palvelua yhdestä paikasta. Näin voit säästää aikaa ja rahaa samalla kun varmistat kiinteistösi kestävyyden ja tehokkuuden.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle luotettavaa palvelua, joka pitää kiinteistösi toimintakunnossa ja vähentää odottamattomia korjaustarpeita.

Investoi tulevaisuuteesi jo tänään ja anna meille mahdollisuus pitää huolta kiinteistöstäsi.

Yhteystiedot

Talotekniikan ratkaisut teollisuudelle

Teollisuudessa LVIS ratkaisut voivat säästää, tai päinvastoin, voi menettää todella paljon rahaa ja ennen kaikkea varmuutta.

Kanssamme kartoitatte nykytilanteen ja saatte selkeän tiekartan lyhyen ja pitkän aikavälin ratkaisuihin. Voitte olla varmoja siitä, että tuotantonne pysyy tehokkaana samalla kun energiatehokkuutenne kasvaa.

Tutkimme toimintaprosessinne ja löydämme parhaat mahdollisuudet hukkalämmön talteenottoon, sekä talotekniikan käytön optimointiin. Tarjoamme myös erilaisia energiantuotantomahdollisuuksia, kuten aurinko-, maalämpö-, vesi-/ilma- ja erilaiset akkuratkaisut, kuten hiekka-akut. Näin voitte hyödyntää uusiutuvaa energiaa ja samalla säästää resursseja.

Luottakaa meihin, kun haluatte varmistaa teollisen toimintanne sujuvuuden ja kasvattaa kilpailukykyänne. Yhdessä luomme tulevaisuuteen tähtäävät ratkaisut teollisuudellenne.

Yhteystiedot