JS-Group Oy

JS-Group Oy on erikoistunut teollisuuden asennusprojekteihin ja kokonaistoimituksiin. Toteutamme sekä uusia tuotantolaitoksia että vaativia prosessiuudistuksia elintarvike- ja muulle teollisuudelle. Suurimpia asiakkaitamme ovat johtavat elintarviketehtaat Suomessa ja maailmalla. 

Nykyaikainen tehtaamme palvelee monipuolisesti räätälöityjen tuotteiden ja ratkaisujen valmistuksessa. Kauttamme saa myös laadukkaat elintarviketeollisuuden säiliöt. Hyödynnämme kohteissamme pääosin haponkestävää ja ruostumatonta terästä, mutta osaavat ja kokeneet asentajamme hallitsevat myös Fe-teräksen ja alumiinin käsittelyn.

Toimintamme on joustavaa ja laajan yhteistyöverkostomme avulla toteutamme myös kokonaistoimitusprojekteja, jotka voivat sisältää kaiken aina suunnittelusta käyttöönottoon.

Asiakaslähtöisyys on toimintamme kivijalka. Osaava, motivoitunut ja kokenut henkilökuntamme huomioi työssään tiukimmatkin asiakasvaatimukset. Toimimme tottuneesti erilaisten tehtaiden tuotannon keskellä.

JS-Group on perustettu vuonna 2007. Työllistämme noin 70 omaa alan ammattilaista ja 10-30 alihankkijaa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 9,1 miljoonaa euroa.

Jos haluat varmistaa onnistuneen teollisuuden asennusprojektin tai kokonaistoimituksen, valitse JS-Group Oy - laatu, osaaminen ja luotettavuus yhdistyvät meillä täydellisesti.

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua menestymään!

Ammattitaitoomme luottavat muun muassa:

Vakaata & vastuullista

JS-Group Oy on vakavarainen, asiakaskeskeinen ja luotettava yhteistyökumppani. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ottamaan huomioon ympäristön, sen hyvinvoinnin sekä kestävän kehityksen.

  • Työntekijöiltämme löytyvät erilaiset hitsausluokat niin RST-, HST-, Al- ja Fe-teräksille.
  • Kaikilla työntekijöillämme on myös tarvittavat luvat: työturvallisuus- ja tulityökortti, salmonellatodistus, trukkikortti ja hygieniapassi.
  • Ajantasaiset, tilaajavastuulain vaatimat tietomme löytyvät Luotettava Kumppani -palvelusta.

Standardoitua tekemistä

Toimimme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksissakin korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti.

  • CE-merkintäoikeus standardin EN 1090-1 ja EN 1090-2 mukaan valmistetuille kantaville teräsrakenteille EXC1 ja EXC2 toteutusluokkiin.
  • Oikeus putkistojen ja säiliöiden suunnitteluun, valmistukseen sekä asennukseen standardien EN 13480 ja EN 13445 ja PED:n mukaisesti materiaaliryhmiin 1 ja 8 sekä hitsausprosessiin 141
  • Toimintaamme ohjaa ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.

Arvot

Rehellisyys. Olemme rehellisiä kaikessa tekemisessämme ja sanomisissamme toisiamme, asiakkaitamme ja muita sidosryhmiä kohtaan.

Kunnioitus. Kunnioitamme toisiamme ja käyttäydymme sen mukaisesti.

Palvelualttius. Palvelemme nopeasti ja mielellämme asiakkaitamme ja työkavereitamme mahdollisimman nopeassa ja sujuvassa aikataulussa.

Missio

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat kokonaisratkaisut projekteihin laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Visio

Teemme pitkiä kumppanuussopimuksia sekä kannattavia asennusprojekteja teollisuuden eri toimialoille. Tuotamme alan miellyttävimmän ja tehokkaimman asiakaskokemuksen. Olemme asiakkaan ensisijainen vaihtoehto.​